torsdag 15 november 2012

Homeland

 
Det blev en lite senare middag idag än vanligt och Mathilda bus orkade inte riktigt vänta mer, så hon la sig ner på golvet i protest. När Mathilda är missnöjd så är det svårt att missa det för hon gör sig mer än förstådd. Både skrik, rörelser och roliga miner använder hon sig av. När vi var på föräldramötet förra veckan så visade fröken Ulrika vilka miner hon använder sig av på förskolan och det är så härligt att se för det är samma som hemma och hon ser så rolig ut så man får sig ofta ett gott skratt.
 
Nu är båda barnen nybadade och idag så ska vi lägga oss lite senare för vi är ju lediga imorgon. Det är så underbart så vi kör både torsdagsmys och fredagsmys. Imorgon väntar bushuset med trevliga vänner.
 
 
Vår underbara lilla prinsessa

Mammas hjärta

Vincent ville också vila lite..

Tacos till middag


Favorit servetter från haga hem

När barnen somnat ska jag mysa med min stora älskling och se ännu ett avsnitt från världens bästa serie Homeland. Den är så spännande! Om Ni inte sett Homeland så är det verkligen ett tips! Vill inte skriva för mycket om den för då avslöjar väl som vanligt alldeles för mycket...=) Men så spännande och bra tycker jag 10 av 10!!!!

 
Ha nu en mysig kväll!
 
Kram Ewelina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar